Играчът на ЦСКА Мишел Платини бе този уикенд в студиото на предаването „Модерно” в БТВ. Пред водещата Радост Драганова, той говори за особеностите на Бразилия като нация и разкри любопитни подробности относно своето минало.

„Започнах да играя футбол още на 11 години, но на 16 вече станах професионалист. Баща ми се е колебаел за името ми между Мишел Платини и големия наш играч Сократес. В Бразилия се веселим по различен от тук начин – там се събираме по домовете, правим си барбекю и така се забавляваме. Тук предпочитат да ходят на дискотека. Иначе българките наистина са красиви. Но аз съм женен от една година и не поглеждам нищо друго, освен моята съпруга” – заяви нападателят на ЦСКА в студиото на „модерно”.

Логично, Платини бе попитан и за прословутото бразилско дупе, както водещата го представи за едно от емблематичните неща на тази нация. „Който го има си го има, който не притежава стегнато дупе, се опитва да си помогне, за да си направи” – заяви голмайсторът на „червените”, потвърждавайки за известността на този бразилски феномен.

Той разказа и за размера на силиконовата мания на неговите сънароднички в момента.

ВИЖТЕ ВИДЕО ТУК!