Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев гласува пълно доверие на наставника Едуард Ераносян след 1:1 на „Георги Аспарухов“ в 12-ия кръг на А група. Според шефа специалистът е точният човек за работата и той е уверен, че скоро разградчани ще демонстрират познатото си лице.

„Нямам претенции към никого. Искам да поздравям момчетата за раздаването, за мъжката игра, за това, че до последно се опитваха да напипат играта. Ераносян ще върне духа на Лудогорец“, каза Петричев.

„Ако разделим мача на две полувремена, през първото резултатът беше справедлив. През второто ние играхме много по-добре и можехме да победим. Не може да сме доволни от точката. Всяка точка е важна в битката за титлата.“

„Прекалено рано е, отдадохме на този мач много голямо значение. Той беше важен, защото една победа вдигаше самочувствието на който и да е от двата отбора.“

„Не е приятно, когато за теб всеки ден се пишат разни неща. Ераносян знае, че му имаме пълно доверие и си работи спокойно. Той го знае. Ясно е, че ще му е трудно, но той ще се справи“, добави Петричев.