Старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов огледа днес тревната настилка на стадион „Българска армия”, след като бе махнато покривалото на терена.

ВИДЕО ТУК!

Компания на Радуканов правеше „червената” легедна Георги Илиев-Майкъла. Все още тревата на стадиона не е в най-добро състояние, но до евентуалния първи домакински мач в началото на април трябва да е готова на 100%.

„За първия домакински мач нещата с тревата на стадион „Българска армия” ще е в перфектно състояние. За този терен използвахме нова технология, която проработи. Сега може би се виждат петна от пясък, но там в момента расте новата трева. До края на седмицата целия терен ще е равномерно зелен и с гъста трева. „Българска армия” ще стане стадиона с едно от най-добрите тревни покрития в България”, каза за Гонг шефът на „Онтарио спорт” доц. Христо Тодоров.

Ремонтните дейности по спортното съоръжение продължават с пълна сила, като днес бе положена изолацията на козирката. Седалките в сектор А са сложени, като има довършителни работи по освежаването на боята.

Работници на ЦСКА се заеха с тревните площи около стадиона, които трябва да бъдат преведени във вид.

Очаква се в края на следващата седмица през спортното съоръжение да минат представители от Общинската комисия, която ще огледа дали ЦСКА е изпълнил направените предписания.

ВИДЕО ТУК!

Ако общинарите дадат зелена светлина, „Българска армия” ще бъде лицензиран и на 1 април би трябвало да приеме двубоя ЦСКА - Сливен.