Старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов заяви след победата над Миньор Перник, че не е приятно, когато на стадиона има само 1000 човека.

“Няма лек мач. Старахме се много. Важното е, че ги надиграхме и победихме Миньор Перник. Както след всеки мач, благодаря на футболистите. Играха добре, въпреки че може по-добре, но това е нормално след този сгъстен цикъл”, коментира наставникът на “червените”.

“Финалът е на 25 май, сега мислим за мача с Берое. Аз искам да останат добрите играчи в отбора. Аз всеки път казвам на момчетата да играят за публиката и не е приятно, когато на стадиона има само 1000 човека. Сега мислим за хубавото, после като дойде лошото, ще мислим за него”, добави старши треньорът на ЦСКА.

“Ще се борим до край за второто място. Важното е, че вкарахме гол в края на първото и след това бързо отбелязахме втори в началото на второто полувреме, което успокои нашата игра. Аз обичам всички футболисти. В отбора на ЦСКА Тодор Янчев е капитан, а след това всички останали. Като гледам другите първенства, лидерите имат по четири загуби и няколко равенства, а само в България лидерът няма загуба. Литекс нямат загуба, защото играят добре”, каза още Милен Радуканов.