Старши треньорът на Славия Мартин Кушев заяви за Гонг, че се отказва от услугите на Себастиао Ногейра, който се появи вчера и изигра 45 минути с бялата фланелка. За сметка на това днес ще има преговори с Ели Маркес, на когото Кушев държи да остане в отбора.

„Португалецът Ногейра няма да остане в отбора, а с Ели Маркен ще имаме разговори. Ако постигнем съгласие ще искаме да остане при нас. В понеделник очакваме нов човек и първата седмица на лагера в Банско ще има 2-3 нови имена. Говорим за чужденци, които ще минат на проби”, каза Кушев.

Той коментира и вчерашния мач на Славия срещу Бдин Видин. „Доволен съм от мача. Момчетата показаха старание. Нормално е да има много грешки, но това е нормално. Има умора в момчетата, но като цяло съм доволен. Мисля, че свършихме всичко, което трябваше. Натоварванията бяха физически. Утре на обяд ще обявим групата, с която ще продължим да работим”, допълни Кушев.

Славия ще проведе втория си подготвителен лагер в Банско, където ще играе контролни срещи с Черно море, Локомотив Пловдив, Банско и вероятно с Чавдар Бяла Слатина.

Със съдействието на хотел "Свети Георги" Боровец. Хотелът на шампионите!