Славия се наложи с 2:1 над Бдин Видин в контролна среща, играна в Самоков. „Белите“ записаха победа, но трябваше да наваксват изоставане от 0:1, за да стигнат до нея. Едно полувреме с екипа на Славия изигра и освободеният от Левски Себастиао Ногейра.

Въпреки че елитният състав доминираше, имаше няколко възможности да открие резултата, това стори отборът на Бдин. В 18-та минута Николай Хаджиниколов с фантастичен удар от 27-28 метра прати топката право в горния десен ъгъл на Емил Петров.

Радостта на видинчани обаче не трая дълго, тъй като в 25-та минута реферът Георги Игнатов отсъди дузпа в полза на „белите“, за нарушение срещу Галин Иванов, а Николай Божов реализира от бялата точка за 1:1.

След почивката Бдин отново играеше отлично, Десислав Русев пропусна едно добро положение, а реферът подмина и претенции на тима за дузпа, преди да се стигне до 57-та минута. Тогава Славия поведе в резултата, след центриране от корнер, което Жуниор засече от воле и направи 2:1.

Многото смени през второто полувреме не позволиха и да се играе футбол в големи периоди от срещата, и логично двубоят завърши при резултата, регистриран за първия час от него.