Единият от изпълнителните директори на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла коментира решението на капитана Тодор Янчев да напусне клуба.

Майкъла говори пред медиите по време на представянето на Миодраг Йешич за нов треньор на червените и заяви, че решението на Янчев е било манипулирано от някой..

„Напускането на Тошко Янчев беше една голяма изненада за мен. Никога не съм очаквал това, на него се разчита много. Аз лично съм му предложил сериозен пост в клуба, играещ, за да може да продължи да играе“, каза Илиев..

Янчев беше на първата тренировка на отбора от зимната подготовка и всичко беше нормално. Изведнъж за два часа той си промени мнението, неговото решение е манипулирано. Не знам от кого, не съм Дейвид Копърфийлд.“

„Той е мъжко момче и не го е направил това за някакви две заплати. Всеки друг би могъл да се откаже от пари, но Янчев не би го направил, на него сърцето му е в ЦСКА.“

„До март трябва да направим така, че да се върнем на стадион Българска армия, иначе какво да правим тук. Имам си други занимания, вместо да седя тук“, каза Георги Илиев.