„Според старши треньора всичко около подготовката до момента върви както трябва. Скоро започваме втория етап, който е наситен с много повече мачове. Вярно, че в момента има малко повече футболисти на лагера, но конкретна оферта към наш играч няма. Има само интерес, но това не означава нищо” – заяви за Гонг изпълнителният директор на ЦСКА Емил Костадинов.

ВИЖТЕ ИНТЕРВЮТО С КОСТАДИНОВ!

Началникът се присъедини към лагера на „червените” в Гърция в последната му фаза, като разкри подробности около текущите проблеми, свързани с тима.

„В медиите често се появяват непроверени, неверни неща. Това влияе зле и на съответните медии. Така, че не искам оттам да си набавям информацията около евентуални трансфери в ЦСКА. Да, има нещо около Маркиньос за Китай, но пак повтарям – единствено заявен интерес. Четох някъде, че Здравко Чавдаров щял да ходи в Лудогорец. Преди малко ви отговорих на тази тема. Сега ще вземем нов играч, само ако продадем някого. Истината за Каптиев? Нищо от това което се изписа. Щом даден играч е дошъл на проби, значи това е уговорено с всеки от спортно-техническия щаб. Чакаме тази седмица окончателно развитие с Уилям Тиеро – или го продаваме или разтрогваме. Вижте, в момента най-важното за ЦСКА е да има спокойствие, да няма контузии” – допълни Костадинов.

Изпълнителният директор на „армейците” говори и за направената селекция: „И по тази тема се изписа много. През лятото сме привлекли много футболисти, все чужденци. Сега пък защо взимаме по-малко, само българи. Нищо не се знае. Най-решаващото е, всеки да разбере, че ЦСКА е клуб с отговорности и тук трябва да дава най-доброто от себе си” – завърши Емил Костадинов за Гонг.