Централният бранител на ЦСКА Костадин Стоянов влезе в ролята на треньор на отбора по време на последното занимание на „червените” преди домакинството срещу Пирин. Стоянов не иззе функциите на някой от спортно-техническия щаб на тима, но излезе на тренировката с черен екип, с какъвто са облечени треньорите на отбора. Всички останали съотборници на Стоянов участваха в заниманието с традиционните си червени горнища, а само национала бе в черно. Стоянов заедно със своя съотборник Борис Галчев няма да играят в утрешния мач срещу Пирин, тъй като са наказани.

Всички играчи на ЦСКА взеха участие в заниманието, като единствените двама, трениращи отделно от основната група бяха Томи Костадинов и Лукас Трекаричи. Младите футболисти до момента не са попадали нито веднъж в групата на ЦСКА за шампионатните двубои тази пролет. Има вероятност до края на сезона Радуканов все пак да даде шанс за изява на някои от тях.

По традиция наставникът на ЦСКА ще вземе група от 20 футболисти на лагер преди домакинския мач срещу Пирин утре, като непосредствено преди двубоя ще отпаднат двама.