Старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов се пошегува, че селекцията в тима се прави от бай Добри домакина. Така Радуканов отговори на въпрос на журналисти дали той е човека, който прави трансферите в „червения” клуб. „Нито следим Еду Гаспар, нито сме влизали в контакт с него аз или някой от ръководството. Следим играчи от цял свят и от България, но за сега нямаме договори с никой и никой не е дошъл, нито е напуснал. Преди няколко дни помолих да не се спекулира около наши трансфери. След 28 май ще говорим за това”, каза Радуканов.

Преди утрешния мач специалистът заяви: „Групата ще е от 20 човека. Утре ще преценим кои ще играят. Ще има промени. Още преди старта на пролетта казах, че Пирин ще е изненадата на първенството. За мен е изключително приятно да играя срещу Пирин, защото 1994 година изкарах един изключителен полусезон, когато играхме финал за купата срещу Левски и имам само приятни спомени от Благоевград. Утре играем за победа. Имаме много варианти за състава. Тези мачове до края на сезона не са важни за бъдещето на някои играчи, тъй като знаем за техните качества и те са ги демонстрирали до момента. Всички, които са тук за сега продължават да работят. Важно е да свършим работа до 28-ми”, каза младия треньор.

Радуканов допълни, че вероятно у футболистите може би има мисъл за мача със Славия, но най-важния двубой е този срещу Пирин. „Сигурно има мисъл за Славия, но най-важния мач е утре. Трябва да победим. След това идва мач в Пловдив, а след това финала за купата. Много неща са възможно на този свят. Не трябва да се подценява нито един противник”, каза Милен Радуканов.

Той допълни, че не е мислил върху варианта да изиска допинг контрол за финала за Купата на България.