„Доволен съм най-много от юношите ни 94-и, 93-и набор, които са бъдещето на клуба и се представиха пред своите фенове с много важен мач срещу националите на България. За тях това бе голяма стъпка”, сподели старши треньорът на Локомотив Пловдив Драган Канатларовски след успеха с 4:1 над юношеския национален отбор в контрола.

Относно предстоящия мач с Берое в петък, македонецът коментира: „Контузен е Базил де Карвальо, на който няма да разчитаме, вторият е Жереми, всички останали са добре и се надявам да тръгнем по правия път, който не е нищо друго освен победа”.

„Трябва да се борим, да се стараем и се надявам, че с 1-2 поредни победи ще се вдигнем психологически. В последните 2 мача защитата ни показва едно друго лице, което не сме виждали, това са 5 допуснати голове в нашата врата, това е много. Можем да подобрим играта в защита и трябва, ако искаме да вървим напред. Плашихме се от това как ще функционира нападението ни, а вкарахме 2 гола. Играта в защита не е на нивото, на което трябва да бъде”, допълни Канатларовски.