Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев смята, че крилото от Гана Опоку има малко време, за да си запази мястото при „сините“. „В момента той си има лични проблеми, сега ги разрешава в Катар. Ние поддържаме връзка с него. Засега пътищата му с Левски се разминават. Има малко време да ни покаже, че заслужава да бъде в Левски“, сподели шефът на Левски.

„Доволен съм, защото имаме шест победи от шест мача. Има неща, които трябва да подобрим в нашата игра. Мисля, че проспахме първото полувреме срещу Пирин. Играхме малко по-вяло, но след почивката покачихме оборотите. Победихме с 2:0, което е най-малкото. Трябва да отчетем, че Пирин игра много прибрано“, отбеляза Тонев.

„Ако ще правим някакви промени, ще ги правим на полусезона. Харесвам двама млади централни защитници от България, но не сме говорили с техните клубове“, допълни загадъчно Тонев.

„Сега няма да взимаме защитник, защото не искаме да прибързваме и да направим грешка, както се е случвало друг път. Сега е несериозно да вземем футболист, който да е останал свободен агент“, продължи началникът в Левски.

„Не е приятно, че получихме глоба от УЕФА. Тези пари може да се инвестират в школата. Вече почнахме да полагаме чимовете на един от терените. Сега ще засеем тревата и на новия терен. Не е приятно да се плащат такива глоби“, завърши Тонев.