Старши треньорът на Левски нарече утрешния си съперник Любимец - „Челси“. Йоканович направи това сравнение, заради маниера на игра, който практикува новакът в А група.

„Труден съперник ни очаква. Те са Челси. Играят на опасни контраатаки. Не допускат съперника на повече от 35 метра до тяхната врата. Във всеки мач имат опасни и бързи контраатаки. Разбира се нашата цел във всеки мач е да го спечелим. Не съм се отказал от титлата, но не ми се правят такива сложни изчисления. Със сигурност трите точки утре ще ми бъдат от голяма полза“, отсече наставникът на „сините“.

„Новите ни футболисти са тренирали и са в добро състояние. Като цяло отборът не е в някакво прекрасно физическо състояние, така че мога да ги ползвам. С някой от тях двамата може да стане като с Алекс, който веднага почна да играе миналата седмица“, отбеляза Йоканович.

„Не мисля, че през миналата година в Левски са вкарвали много различни футболисти. Не ми се изпада в дълбоки анализи. Сега го няма Де Карвальо, който тогава вкара 19 гола, няма го и Ицо, който се отказа, а също бележеше. Няма ги и някои чужденци, които тогава са вкарвали. Сега положението и съставът е такъв, че вкарват само двама души. Надявам се, че и другите ще почнат да го правят и ще помагат с голове“, сподели още Славиша Йоканович.