Старши треньорът на Левски Славиша Йоканович заяви, че няма никакви намерения да се отказва от започнатата работа на „Герена“.

„Ситуацията е странна. Феновете критикуват футболистите, а не мен, въпреки че не съм направил нищо, с което да променя отбора. Знам, че и моят кредит се изчерпва. Няма да се предам без борба, в моята професия задачите не са леки. Левски също не е лека задача. Когато дойдох знаех, че пристигам в отбор, в който за малко не е станал шампион. Това бе добре за мен, но действителността е по-различна. Решихме да подобряваме отбора и да правим селекция в движение. Закъсняхме и затова привличаме футболисти през септември. Няма как сега да правим подготовка по време на паузата, тъй като през септември не се прави подготовка, но със сигурност в този период ще подобрим доста неща. Няма да е подготовка, но ще свършим много работа, която ни чака“, заяви Йоканович.

„Всеки мач е като нов изпит. До този момент ние се провалихме в много изпити. Трябва да променим коренно играта и нашите резултати“, завърши сръбският специалист.

Оператор: Божидар Русев