Наставникът на Левски Илиан Илиев заяви на днешната пресконференция, че Левки няма да изневери на стила си и ще играе атакуващо в дербито с ЦСКА.

„Щом защитата ни е толкова слаба, както всички казват, ние ще атакуваме. Нашият коз е, че минахме през много трудни моменти за много кратък период, както си коментираме с другите треньори, в доста срещи, нашите футболисти нямаха план Б, но се справихме. Според класирането ние сме фаворити. Единствената ни цел през седмицата бе футболистите ни да са спокойни. Играчите на Левски знаят какво означава този мач. В последните години не са се получавали силни и интересни двубои, защото футболистите винаги са влизали със стрaх в тях. Не знам каква е причината за това, но е така. Напрежението е голямо, както и в други мачове. Примерно Реал Мадрид и Барселона. Говори се че едва ли не ако паднеш, това ще бъде краят на света, а не е така“, коментира още Илиев.

„В тези мачове се виждат дори малките неща, може да направиш един шпагат, да спасиш гол и това да се помни цяла година, чак до следващото дерби. Познавам Стойчо Младенов, той ми беше треньор в националния, знам как мотивира футболистите. Наясно сме как ще играе ЦСКА, няма да променяме нищо, ако Мишел Платини играе. Просто тогава няма да играе някой друг“, завърши Илиев.