Бившият защитник Красимир Коев, който бе част от една славна генерация на Левски съставена предимно от собствени кадри даде интервю за Гонг преди дербито с ЦСКА.

Софиянецът рядко попада в медийното пространство, тъй като след края на футболната си кариера, започва да работи в друг отрасъл. В момента Краси Коев работи за една от солидните спедиторски фирми в София, но въпреки това около него се говори предимно за футбол.

Срещаме се с Коев на работното му място и разговорът протича изключително приятно. Той припомни куриозна случка от миналото. След едно люто дерби между Левски и ЦСКА, Краси Коев и Емил Костадинов си определят среща, за да разрешат проблемите, които са възниквали на зеления терен. Двамата искат да премерят сили пред сградата на БСФС. В крайна сметка ръкопашната схватка пропада.

Бившият бранител на Левски признава, че в момента го впечатляват малко от играчите на отбора. „Харесвам много вратаря, младото момче – Пламен Илиев. Поздравявал съм се няколко пъти с Ювелира, който мисля, че е капитанът ни в този момент. Естествено, че знам и Владимир Гаджев. Мисля, че ако нашият отбор от едно време сега излезе срещу ЦСКА, ще си ги бием“, коментира Коев. В следващия материал ви предлагаме цялото интервю с Краси Коев, което екипът на Гонг взе от него.