Футбол на малки вратички върху снежен терен демонстрираха футболистите на ЦСКА в последната си тренировка преди заминаването на отбора за Португалия. Милен Радуканов събра основната група футболисти, които ще пътуват до Порто утре, на изкуственото игрище в комплекс „Спортна София” в Борисовата градина.

Наставникът реши да заложи на нетрадиционна тренировка – футбол на малки вратички 10 срещу 10. Самият треньор също се включи в заниманието, като дори отбеляза заключителното шесто попадение за своя отбор.

Футболистите, които няма да пътуват за Португалия така и не взеха участие в мачлето. Това са некартотекираните за Лига Европа Апостол Попов и Иван Бандаловски, контузения Йордан Минев и чужденците Лукас Трекаричи и Кристиян Тибони.

Заснеженият изкуствен терен превърна тренировката в истинско забавления за играчите, като радостната новина е липсата на сериозни травми. За час „червените” се разминаха само с лека травма на глезена за Спас Делев и разкървен нос на Коста Янев. Двамата обаче ще бъдат на разположение на Милен Радуканов.

 

На 9 гола станаха свидетели около тридесетината кибици, които наблюдаваха заниманието. Отборът воден от Милен Радуканов победи с 6:3, като освен него головете на победата отбелязаха Костадин Стоянов, Боби Галчев и три попадения на Павел Виданов. За загубилите два пъти се разписа Дормушали Саидходжа и Килиън Шеридън.

Ето с какви състави играха футболистите на ЦСКА в днешната двустранна игра на малки вратички:

Червени: Караджов (Чавдаров), Янев, Виданов, Галчев, Грило, Стоянов, Дечев, Еспозито, Тонев и Радуканов

Зелени: Мболи (Стойчев), Акуаро, Саидходжа, Янчев, Илиев, Делев, Шеридън, Платини, Трифонов, Маркиньос