Отборът на Калиакра проведе едночасово занимание на градския стадион в Каварна. Старши треньорът Тони Здравков има кадрови проблеми, а и четиримата преотстъпени от Левски нямат право да играят в евентуалния мач в събота.

ВИЖТЕ ВИДЕО ТУК!

Кметът на Каварна Цонко Цонев е поставил в неведение и своите, които не знаят какво да правят. Лично Тони Здравков подготвя играчите като за официален мач, но личи, че футболистите са объркани с оглед на всичко, което се случва в последните няколко дни, откакто кмета реши, че неговият отбор няма да излезе срещу Левски.

Футболистите също не пожелаха да коментират ситуацията около отбора им.

Феновете, докато гледаха заниманието, обсъждаха вариантите за изход от ситуацията и възможността отборът на Калиакра да закъса в първенството. Някои си припомниха, че и миналата година по време на подготовката на Левски в Каварна пропадна контролата между двата отбора, заради падналия сняг.

Лъчезар Балтанов и Майкъл Тевия, освен че нямат право да играят, имат и здравословни проблеми. Другите двама, които нямат право да играят са Цецо Димитров и Даниел Шмедин, като последният днес тренира за първи път от дълго време. Каталиев също е с контузия.