„Сами си направихме така, защото изпуснахме положения. Имахме сигурно 6 или 7 положения. Срещу такива отбори трябва да се вкарва рано. Връщаме си самочувствието, което е най-важното”, каза спортният директор на Левски Георги Иванов след победа с 2:0 над Видима Раковски у дома.

„Нормално е да има мисли и за мача в Ловеч, но цяла седмица говорихме с футболистите, че не трябва да прескачаме двубоя с Видима.”

„Мачът с Литекс ще е труден, но Левски има своите шансове. Прекалено много напрежение имаше в срещите между нас в последните години и е добре, че ще свири чужд съдия.”

„Мисля, че футболистите се респектират, когато реферът е чужденец и се отнасят по един по-коректен начин, както помежду си, а така и със съдията.”

„Мач с мач не си прилича. Това, което се получи с ЦСКА, беше плод на високото ни самочувствие. Сега ни предстои турнирен двубой, който е един и ще вземем всички мерки.”

„Отиваме да играем футбол. Мисля, че Ловеч също играе футбол. Гледал съм всички мачове на Литекс от началото на първенството. Нито ние, нито те могат да ни изненадат. Нормално е да сме пратили хора, които да ги наблюдават.”

„Не бих казал, че това е мачът на сезона. След мача с ЦСКА отнесохме доста критики, но не обръщаме внимание на тези неща. От доста време съм във футбола и критиките не ме притесняват. Казал съм, че изграждаме отбор и правим нещо, което да остане в бъдещето.”

„Доволни сме днес от всички. Нормално е да търсим оптималния вариант, тъй като след продажбата на Жоазиньо имаме проблеми в играта по фланга. И Видович, и Иса се справиха добре.”

„Гледах ситуацията за дузпата и имаше игра с ръка, съдията е решил това”, коментира Гонзо.

Запитан за думите на футболния мениджър Георги Градев, че няма завършен осми клас, Георги Иванов заяви: „За такива като Градев казах, че Сульо и Пульо живеят на гърба на футбола, той е един смешник”.