Левски постигна съвсем рутинна домакинска победа с 2:0 срещу Видима Раковски в мач от 20-я кръг на А група.

През първото полувреме футболистите на Видима играха много добре групирани в защита и не позволиха на играчите на Левски да създадат сериозни опасности пред вратата на Пламен Колев.

В 16-та минута Дембеле пусна чудесен извеждащ пас към Иса, който излезе сам срещу Пламен Колев и стреля, но вратарят плонжира и изби топката в корнер. В 27-та минута по-късно Мюлдер подаде към Иса, който стреля, но Колев спаси, а след това Дембеле се опита да стреля, но топката рикошира в крак на играч на Видима и излезе в корнер.

Футболистите на Видима можеха да поведат в резултата в 41-та минута, когато Игнатов преодоля Милиев, след което стреля опасно, но топката срещна десния стълб на вратата на Илиев.

Владимир Гаджев центрира от корнер в наказателното поле на Видима в 55-та минута, след което Траянов игра с ръка, а съдията Стоян Денев посочи бялата точка. Наказателният удар бе реализиран от Гара Дембеле, който стреля силно и не остави никакви шансове на Пламен Колев.

Левски удвои своята преднина в 68-та минута, когато Гаджев центрира от корнер в наказателното поле на Видима, след което Милиев продължи с глава към Иса, който отблизо вкара за 2:0.

Видима можеше да вкара почетно попадение в срещата в 85-та минута, когато Цветков центрира от корнер в наказателното поле на Левски, след което Бранеков засече топката с глава и стреля много опасно, но Пламен Илиев изби акробатично в ъглов удар.

След тази победа Левски остава на втора позиция с 44 точки и на осем от лидера Литекс. Видима Раковски остана на последното 16-о място с 12 точки.