Президентът на Локомотив Сф Николай Гигов обсъди с насъбралите се фенове на отбора проблемите на тима напоследък. Двете страни запазиха коректния тон в разговора си, въпреки че една част от феновете не са в добри отношения с боса.

Най-често задаваният въпрос към Гигов бе: „Защо отборът не играе нищо, като се визираше и последната загуба от Пирин в Гоце Делчев.“ Същият въпрос бе задаван и на Георги Марков, както и на Чавдар Цветков и Бойко Величков, които също присъстваха на диалога.

Отговорът като цяло бе - да бъде попитан самият отбор защо не играе добре. Прокрадна се обаче тезата, че в България, с изключение на миналия сезон, когато Лудогорец доминираше видимо над останалите, отборите са с относително изравнени възможности и всичко опира до мотивация и хъс.

Тази година обаче нещата със заплащането на футболистите са урегулирани и финансовият въпрос не може да бъде използван като оправдание.

Другият основен въпрос, зададен към Гигов, бе относно завръщането на отбора на стадион „Локомотив“. Той отговори подробно и описа това, което е свършил като работа и конкретните спънки за по-бързото завръщане у дома.