Футболистите на Левски и ЦСКА Владимир Гаджев и Пламен Крачунов получиха днес наградата за играчи на месец март в анкетата на Пресклуб България. Крачунов и Гаджев събраха равен брой гласове в спортните редакции, с което си поделиха първото място. Двамата станаха играчи съответно на 26-и и 27-и кръг в Агрупа, а в анкетата събраха по 6 гласа.

Играчите на Ботев Пловдив и Лудогорец Фериборе Доре и Марселиньо пък дружно заеха второто място с по 5 гласа. Неманя Милисавлевич от ЦСКА остана трети с 3.

Крачунов и Гаджев се обединиха около мнението, че последното вечно дерби за сезона също няма да донесе много голове. Двамата заявиха, че който първи отбележи, той ще спечели мача или поне няма да го загуби. „Според мен това, което видяхме в последните дербита като резултатност може да се повтори. Ще спечели този отбор, който направи по-малко грешки. В последните мачове ние правехме повече грешки и логично губехме“, каза Владимир Гаджев.

„Двата отбора си имат силни страни, но за мен който спечели единоборствата и се раздаде на терена, ще спечели и мача. Това ще е отборът с по-хладен ум. Който първи вкара, ще победи или поне няма да загуби“, заяви Крачунов.