Старши треньорът на Славия Емил Велев се закани, че неговият отбор ще победи ЦСКА с 3:0 в събота. Велев направи загрявка за мача с „армейците” със скуош спаринг с помощник треньора на ЦСКА Иван Йовановски.

„Противникът беше силен, но му пуснах. Можех да го бия спокойно. В събота резултатът ще се обърне. Така си мечтая. Всичко е възможно”, каза Велев. Той допълни, че е голямо предизвикателство да се играе срещу ЦСКА и Левски.

„Сега в Славия искаме да възродим нещо, което ще радва хората. Където и да съм ще подхождам с най-голяма сериозност към такива мачове. ЦСКА е дразнител”, каза още Велев.

„По скуош се запалих преди 7-8 години, но няма къде се играе. Тук домакините предоставят хубави условия и ще идвам да играя. Реванш ще има, но мисля, че ще го взема още в събота. Като бях в Левски играехме със Сираков, Стоилов, Цветанов. Само спортни футболни хора. Ужасно много се изморяваш на скуош и ако играеш повече от 30-40 минути, си мъртъв”, каза Велев.

Съперникът на Велев Иван Йовановски се закани, че ЦСКА ще повтори резултата и в събота. „За първи път се засякох с Емил Велев в Турция. Така се получи, че след години играем тук в България. Идеята беше да има малко настроение и бъзици. Искам от тук нататък да имаме срещи – да играем футбол, скуош с треньорите на различните клубове. Да бъде по-положителна атмосферата между нас”, каза още Йовановски.