Старши треньорът на Локомотив Пд Емил Велев бе изключително доволен от успеха над Левски. Пловдивчани успяха да обърнат резултата от 0:2 до 3:2, а наставникът заяви категорично, че след като днес е Гергьовден, заслужено тимът му ще празнува.

„Очаквахме, че ще стане труден мач. И ние, и Левски се нуждаехме от 3 точки. Радвам се, че отборът успя да се вдигне, след като получихме два гола, след това изравнихме, а в последствие и победихме. Като футболист имам такива резултати, особено срещу ЦСКА, поне 2-3 резултата имам. Мачът се играе по 90 минути, даже по 94, както се игра днес. Не е мисия невъзможна, радвам се, че момчетата с много голям дух и качествена игра успяха да победят“, сподели Емил Велев.

„Предстои ни двубой срещу Ботев Враца навън. Смятам, че ще е тежък мач, трябва да ги изиграем на ниво, защото ни държат в положение, което ни крепи – всички футболисти искат да влизат, да играят.“

„Днес е Гергьовден, трябва да се празнува. Да, ще празнуват и футболистите. Ще се съберем във вторник на тренировка, утре ще почиват“, допълни Емил Велев, който уточни, че Дакдон не е попаднал в групата за мача, заради алергия.