Спортният директор на ЦСКА Емил Костадинов призна, че е вероятно към отбора да се присъединят няколко чуждестранни футболисти. Костадинов обаче не навлезе в конкретика и избяга от въпросите свързани с играчите, които последните няколко дни бяха тиражирани в медийното пространство.

ВИДЕО С ИНТЕРВЮТО НА ЕМИЛ КОСТАДИНОВ ТУК!

„Вероятно е да дойдат 1-2 футболисти от чужбина. Естествено, че треньорът знае тези неща. Ако той прецени, че те са нужни на отбора, ще бъдат привлечени. Какво значи на проби? Има материали, които се гледат и се информираме по всякакви начини. Вероятно ще дойдат в близките дни. Наблюдаваме доста футболисти, ако има нужда, ще бъде привлечен някой от тях. Има някакъв интерес, но не е чак така, че да бъдат обявени като новопривлечени футболисти на ЦСКА. Има запитвания за Маркиньос, но на този етап той е футболист на ЦСКА”, каза Костадинов.

Той за пореден път разкритикува медиите относно информациите излизащи за ЦСКА: „Четох по вестниците за проблеми с лагера. В последно време излизат много интересни информации за ЦСКА и много се смея”.

„Имаме задължения, които се погасяват. Надявам се да играем на „Българска армия” през пролетта. Не мисля, че трябва да се прави грандиозен ремонт. Има напредък в отношенията със спортното министерство. Комисиите, които минаха ни казаха какво трябва да направим и не е проблем да бъде направено. Трябва да се направят някои неща, за да се преведе стадиона към изискванията на лицензионната комисия”, завърши спортният директор на „червените”.

ВИДЕО С ИНТЕРВЮТО НА ЕМИЛ КОСТАДИНОВ ТУК!