Новото попълнение на ЦСКА Емил Гъргоров говори за Гонг ден след като подписа официално договор с „червените”. „Чувствам се добре. Връщам се в ЦСКА. Ще помогна с каквото мога до лятото, после ще видим. Имах желание да играя в чужбина, но ни забавиха с процедурата в Крайова и за това реших да се върна в България”, каза Бадема.

ВИЖТЕ ИНТЕРВЮТО С БАДЕМА - ТУК

Той коментира и дербито Левски – ЦСКА, с което бе открит пролетният полусезон. „Хареса ми дербито. Надиграхме тотално Левски и заслужено победихме. Победата над Левски е най-хубавото нещо от всичко. Впечатление ми направи това, че играхме добре и агресивно”, каза Гъргоров.

Относно формата, в която се намира, и борбата за титулярно място халфът заяви: „Ще започвам лека-полека да се боря за титулярно място. Все още не съм в най-добра спортна форма, тъй като съм тренирал самостоятелно по време на подготовката, а това е тежко, но мисля, че бързо ще вляза във форма. Не мога все още да правя сравнение между ЦСКА сега и ЦСКА, в който бях за последно. Мога да говоря за това след сезона”.

Според него се очаква до края на седмицата жълтата му карта да пристигне и той да може да играе срещу Черноморец. „Надявам се, ако може да станем шампиони, но ще е трудно. Задължително Лига Европа и възможно най-предно класиране. С Милен Радуканов говорихме много и очаква от мен да помогна на отбора с опита си. Все още не мога да кажа къде ще играя. Това ще прецени треньорът”, завърши Емил Гъргоров.