Мениджърът на румънския футболист Янис Зику Джовани Бекали заяви на Летище София, че трансферът на играча в ЦСКА е сигурен на 99%.

„Зику ще подпише договор с ЦСКА на 99%, за това идва да направи медицински изследвания. Аз идвам да се срещна със собствениците на клуба. Според мен всичко е наред, ако ЦСКА му даде всичко, което му е обещал. Мисля, че ще се оправят нещата с Тимишоара. Всичко може да се случи”, каза Бекали.

„Не мисля, че може да има проблем между Зику и Тимишоара. Щом аз съм дошъл тук, няма проблем. Аз съм човек на думата. Каквото обещая това е. Не като новите мениджъри един път - да, а друг път - не. Договорът ще е за 3 години. Не мисля, че нещо може да провали трансферът. Имам добри отношения с Димитър Борисов. Всичко ще е ОК”, каза още мениджърът.

„Зику е доволен. Обещал съм, че тук са мои приятели. Петре е бил тук. ЦСКА е добър отбор, който играе в Европа. От тук може да направи трансфер. Ако вкарва голове както тази година ще се продаде добре. Знаете ситуацията в Тимишоара.
За момента няма други футболисти, които да дойдат в ЦСКА или в България. Най-важно е, че най-добрият румънски футболист в момента идва в ЦСКА”, завърши Джовани Бекали.