Спортният директор на ЦСКА Драголюб Симонович коментира тежката загуба на „червените“ от Черноморец в Бургас, като заяви, че всички в клуба са виновни за слабата игра на тима с изключение на собствениците на отбора.

„Отдавам тази загуба на много неща. Всички сме виновни, с изключение на собствениците на клуба. Не е проблема в самата загуба. Играхме много слабо. Не става дума за слаба подготовка. Има много неща, които се отразиха в днешния мач. Сигурно най-големия виновник за това съм аз, нали? Може би аз съм много по-недоволен от вас в момента. Не мога да кажа, че селекцията е провал. Тези, които дойдоха са добри футболисти“, коментира Дуци.

„Не съм разговарял със собствениците за момента. Сега е 7 без 15, има много време докато се приберем в София. Капитан на ЦСКА е Тодор Янчев. При негово отсъствие първи заместник капитан е Иван Бандаловски, а втори – Борис Галчев. Не мога да коментирам думите на Димитър Пенев и какво е казал той.“

„Не искам да коментирам глоби и наказания. Нека първо се приберем първо в София. Най-голямата глоба е тази слаба игра, която показахме днес. Публиката си беше издигнала плакати още преди да започне мача. Аз за себе си имам обяснение защо е така. И вие го знаете.“

„Днес се случиха много лоши неща. Едно от тях е и контузията на Иван Боладо. Загубата си е загуба, но най-лошото е слабата игра. Има много причини, но не съм очаквал толкова слаба игра. Имам си някакви изводи за себе си. Може би и моята вина е голяма. Казах всички сме виновни, освен собствениците. Последното нещо, което трябваше да се види днес на трибуните беше този плакат, който бе издигнат преди началото на мача“, каза още сърбинът.

Драголюб Симонович явно отклоняваше въпросите дали ще си подаде оставката след безобразното представяне на „червените“ край морето и изоставането на върха в класирането.