Старши треньорът на ЦСКА Димитър Пенев заяви на брифинга преди мача с Миньор Перник, че победата е единствена алтернатива в предстоящия мач.

„Момчетата знаят, че победата е задължителна в мача с Миньор”, сподели Пената.

Старши треньорът призна, че на този етап има известно напрежение в обстановката в ЦСКА. Той добави, че от треньорите зависи да се нормализират нещата.

„Играчите ме познават и мен, и Симонович и Адалберт Зафиров. Те обаче трябва да се запознаят с легендите на клуба, да научат и историята на ЦСКА“, поясни Пенев какво има предвид под „нормализира“.

„Искам ред, дисциплина и колектив. Както казва и новият национален селекционер на България Любо Пенев – без тези неща нищо не върви“, допълни Пенев.

„Проблеми в спортно-техническия щаб няма. Не мога да кажа и нищо лошо за нашите предшественици, тъй като трябва да има уважение“, каза още Стратега.

Пенев бе помолен да коментира играта на ЦСКА и липсата на облик на отбора в последните пет месеца – от началото на лятната подготовка досега, старши треньорът заяви: „ За да отговоря, трябва да викнем и Милен Радуканов и неговия щаб и дадем съвместна пресконференция.“

„Ръководството иска от нас да печелим. За последните три мача и за двубоя за Купата на България срещу Славия ще разчитаме на всички възможни футболисти“, каза още Димитър Пенев.