Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов заяви след победата над Левски, че не е имало бити фенове на отбора при изтеглянето им от сектор Г на стадион “Георги Аспарухов”. Той добави, че полицията е действала адекватно.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО С ДИМИТЪР БОРИСОВ ТУК!

“Не оправдавам това, което направи полицията. Трябвало е тези фенове, които са си платили нормално билетите да останат на стадиона, но не оправдавам феновете на ЦСКА, които са били с хулигански прояви”, коментира босът на ЦСКА.

“Смятам, че трябва да има по-голяма адекватност от полицията и нашите фенове. Няма набити фенове. Полицията е действала адекватно”, добави Димитър Борисов.

Председателят на фенклуба на ЦСКА Димитър Ангелов-Дучето, заяви, че в клетката, която бе отредена за привържениците на „червените” е имало много повече хора, отколкото въпросният сектор може да събере.

„Това, което знам на 100%, е, че имаше повече хора в съоръжението клетка на стадион „Георги Аспарухов” в сектор Г от бройката, която може да влезе”, коментира Ангелов.

„Целият сектор беше нацапан. Не искам да коментирам с какво, сами може да проверите. Беше работено активно, за да не се чувствам комфортно. Не оправдавам абсолютно никой от тези, които са прекрачили закона. Хората бяха изнервени. Бяха изнервени, защото в един момент просто нямаше място. Не мога да кажа кой е бит и кой не е. Уважавам и признавам закона. Респект към работата на Вътрешно министерство. Престъпността в полицията не е тази, която беше преди две години. Отвличания няма. Шапка свалям на министър Цветанов. Но разберете, имаше 50, 100 или 200 виновни. Бяха изхвърлени 3600 от стадиона. От тях 3300 нямат вина. Вижте начина на изкарване от стадиона. Хората бяха блъскани в главите, не ни оставиха да си вземем знамената. Казах им да бъдат по-внимателни. Имаше жени, деца.. всякакви хора”, каза още Дучето.

ЕТО КАКВО КАЗА ДИМИТЪР АНГЕЛОВ!