Президентът на ЦСКА Димитър Борисов разкри, че е обявил пред футболистите след мача с Ботев Враца, че ако тимът не успее да спечели девет точки в оставащите три срещи, наказанието на „червените“ ще бъде да тренират до 25 декември, вместо да бъдат разпуснати на 10 декември, както е по предварителен план.

Босът на „армейците“ разкри това, след като на специална церемония бе подписан новият 2-годишен договор между клуба и генералния спонсор – GLOBUL.

„След мача с Ботев Враца, събрах отбора в съблекалнята и им казах, че ако ние нямаме 9 точки в следващите три мача, които оставаха от групата, и смятам, че отборът не е подготвен добре, ще тренира до 25 декември, за да може да се подготви по-добре за следващия пролетен полусезон“, сподели Борисов.

На въпрос, дали след смятаната на старши треньора, отборът е успял да надгради, Димитър Борисов каза: „Естествено, че има надграждане, отборът играе много по-добре, отколкото преди. Вие знаете, че с преките съперници, с които играхме, като Левски и Литекс ги победихме, а с Лудогорец направихме хикс, все пак бяха първи и втори в класирането.“

Вчера отборът на ЦСКА записа равенство 2:2 с Лудогорец на стадион "Българска армия", след като допусна две попадения в мрежата си само за 4 минути в края на мача от 15-я кръг на А група.

„На мен двубоят ми хареса. Независимо, че играхме на приливи и отливи. И Лудогорец игра на приливи и отливи, и мисля, че закономерно мачът завърши с равен резултат. Ако всички двубои са като този в А група, смятам, че А група и националният отбор ще вървят напред“, сподели Димитър Борисов по повод равенството 2:2.

„Гледах повторение на мача, но не съм гледал изявления след мача. Не знам какво е говорил г-н Домусчиев, вие интерпретирате нещо, което е казал той. Няма да е коректно, смятам, че ние с г-н Домусчиев сме добри приятели, не знам с какво впечатление е останал от играта на ЦСКА, при условие, че резултатът е 2:2“, добави Димитър Борисов.