Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов замина с отбора за Либия, където тима ще се подготвя преди старта на шампионата и ще изиграе две контролни срещи.

„Искам да видя много публика и добри изпълнения на нашите футболисти. Наблюдавал съм новите футболисти. Те са качествени и отговарят на качествата, на тези, които напуснаха ЦСКА“, каза Борисов. Той заяви още, че Дуци Симонович има голямо чувство за хумор на въпрос дали наистина спортния директор има забрана за говори пред медиите.

Димитър Борисов коментира и информацията за трансфер на Христо Янев в ЦСКА. „Не съм разговарял с Христо Янев, защото е забранено да разговарял с чужди футболисти. Не съм разговарял с Литекс“, каза Борисов.

Собственикът на „червените“ заяви още, че няма шанс Иван Бандаловски да заиграе в Динамо Букурещ. „Тази възможност е нулева. Има интерес от Космос, от Ню Йорк от всякъде“, допълни Борисов.

Исканият от ЦСКА Лаборде няма да идва в отбора каза още босът на „червените“. Той не влезе в детайли и по обжалването от страна на БФС на допинг наказанията на футболистите на „червените“. Относно договора на Платини в Динамо и сумата, за която е подписан Борисов заяви: „Не се заминавам с финансовите документи“.