Музика и фитнес. Това е комбинацията, която направиха в ЦСКА за старта на днешния ден на гръцка земя. Дъждът и мокрите терени промениха плановете на старши треньора Милен Радуканов за сутрешната тренировка на „червените”.

По програма „червените” трябваше да проведат занимание на терен, но в последния момент Радуканов промени плановете. Наложи се футболистите да влязат във фитнес залата, където да наблегнат на физическите упражнения. Те обаче бяха изпълнявани с лекота от футболистите благодарение на денс-музиката, която бе подбрал спортно-техническият щаб на отбора като фон на тренировката. Подобна музика надъхва тима при всяко занимание във фитнес залата.

ВИЖТЕ ВИДЕО ОТ ТРЕНИРОВКАТА

Въпреки наложената от времето промяна кондиционният специалист на ЦСКА Иван Йовановски бързо пренареди програмата на отбора и изготви специфични упражнения за футболистите.

Базата, в която се готви ЦСКА предлага две фитнес зали. Едната е специализирана за футболните отбори от цялата школа на Ксанти, а другата е част от хотелския комплекс, в който е настанен ЦСКА. Така „червените” могат да използват и двата фитнеса, като в този на хотела се подготвят футболистите, които тренират на облекчен режим.