Футболистите на ЦСКА смениха дестинацията си за днешната разходка, която планува старши треньора на отбора Милен Радуканов. Предварително „червените” играчи трябваше да посетят стоящия на 5 километра от базата на отбора град Ксанти. В последствие обаче спортно-техническото ръководство на ЦСКА взе решение, че е по-удачно и интересно да се прескочи до малко по-далечния град Кавала. Той не намира на около 60 километра от мястото, където е настанен отбора на ЦСКА.

ВИЖТЕ ЧЕРВЕНИТЕ НА ПЪТ!

След обедната почивка голяма част от играчите приеха идеята да се разходят до Кавала, вместо да си повичат в хотела. Повече от 2/3 от отбора се качи на клубния автобус и в 15:30 часа замина за Кавала.
Малцина останаха в комплекс „Ла Шалет”, където е настанен отбора. В това число влязоха двамата италианци Фабрицио Грило и Джузепе Акуаро, които предпочетоха да слушат италианска музика и да отмарят в хотела.

Това е първия ден, в който „червените” имат по-свободна програма, въпреки че проведоха сутринта едно занимание. От началото на седмицата Милен Радуканов залага на по три тренировки на ден. Тази схема влиза в сила отново от утре и ще се прилага до двубоя срещу Вихрен на 24 януари.