В пълно фиаско се превърна първото събиране на ЦСКА за 2012 година. Около 8.30 на „Българска армия“ започнаха да пристигат част от футболистите на „червените“, които ще минават днес медицински изследвания. Старши треньорът на тима Димитър Пенев също се появи без да даде официално изявление за медиите. Малко по-късно журналистите пък бяха помолени да напуснат стадиона по нареждане на ръководството.

Самият Пенев съобщи, че евентуална пресконференция и представяне на отбора ще има едва утре.

Днес първата група футболисти ще даде кръв, а след това ще премине на задължителните медицински изследвания в спортния диспансер в Дианабад.

Нови лица сред футболистите бяха забелязани Никола Радулович и Кристиян Велинов, които за последно играха като преотстъпени в Академик София.

В крайна сметка 19 футболисти на ЦСКА се събраха като първа група за прегледи. Очаква се утре към отбора да се присъедини Жуниор Мораес, а на 16-и от Бразилия ще се прибере Адемар, който е получил специално разрешение да закъснее с връщането си от родината. Днес в България трябва да кацне мароканеца Секур, който започна проби в ЦСКА преди Нова година.

Ето и групата на ЦСКА до момента:

вратари – Райс Мболи, Благой Макенджиев, Божидар Стойчев (завърнал се от Академик София)

полеви играчи – Спас Делев, Мишел Платини, Пламен Крачунов, Борис Галчев, Иван Бандаловски, Александър Якимов, Станислав Костов, Станко Йовчев, Никола Радулович (завърнал се от Академик), Кристиян Велинов (завърнал се от Академик), Петър Стоянов, Антон Карачанаков, Ангел Грънчов, Мартин Дечев, Апостол Попов, Владимир Иванов (собствен юноша)