Отборът на ЦСКА направи своеобразен шпалир на лидера Лудогорец при заминаването на двата тима за подготвителните си лагери в турския курорт Анталия. Тъй като „червените“ на практика в последния момент се примолиха на разградчани да използват предварително планувания чартър, се наложи ЦСКА да изчака чинно всички футболисти и служители на лидера да се чекират първи и след това дойде техния ред. Така „червените“ звезди се наложи да изчакат близо 30 минути след пристигането си на аерогарата преди да им се отвори възможността да пуснат багажите си по лентите на чекинга.

Същото упражнение се повтори и при отвеждането на футболистите към самолета, като "армейците" отново трябваше да дадат предимство на своите колеги от Лудогорец.

Двата отбора заминават заедно за Анталия и ще се върнат отново заедно на 14 февруари. Първоначално се появи вариант Лудогорец да продължи подготовката си два дни повече, за да се съобрази с програмата на ЦСКА, но в последствие първоначално плануваната дата за връщане се запази.

В същото време спортният директор на ЦСКА Драголюб Симонович замина снощи с автомобил за Турция заедно с пресдиректора Иван Ченчев.

Със съдействието на HUVEPHARMA