“Направих едно показно, мисля, че го разбраха”, заяви кметът на Каварна Цонко Цонев, по чиято инициатива Калиакра не излезе за мача от 19-ия кръг на А група срещу Левски, възмутен от случващото се в български футбол и искащ промяна към по-добро.

ВИДЕО С ИЗКАЗВАНЕТО НА ЦОНКО ЦОНЕВ ТУК!

“Един и същи номер е изтъркано да се прави 2 пъти. Оттук нататък ще мислим с другите клубове какво ще правим нататък, защото вече трябва да се действа по-организирано”.

“Хората в България виждат за какво става въпрос, виждат докъде са ни докарали дереджето. Хората от години виждат от години какво става и може би сега ще се замислят.”

“Ние не искаме революции, не искаме промени. Искаме само да се промени отношението към клубовете и малко по-нормално да се държат с нас.”

“Може би сега ще тръгнат срещу Калиакра, но нас и без това ни режат, така че няма значение дали ще бъдем в А или Б група, важно е нашето достойнство”, каза още може би най-известният кмет в България Цонко Цонев, който така протестира срещу назначението на съдията Ивайло Стоянов от Петрич за рефер на мача Черно море - ЦСКА.

ВИДЕО С ИЗКАЗВАНЕТО НА ЦОНКО ЦОНЕВ ТУК!