Левски победи с 1:0 Калиакра в Каварна в контролата, която се игра вместо официалния мач между двата тима, който не се състоя, след като домакините нямаха осигурени медицински лист и линейка.

След като сините от София получиха служебна победа за А група, а заканата на Цонко Цонев за непровеждане на официален мач се сбъдна, двата тима играха 2 полувремена по 35 минути, като броят на смените бе неограничен и това позволи на повече играчи да вземат участие.

Арбитър на този импровизиран спаринг бе един от помощник треньорите на Левски - Ивайло Петров-Пифа, който бе облечен в оранжев потник.

Футболистите на двата тима изглеждаха сериозно разконцентрирани от това, че не играят официален мач, а контрола и не показваха много впечатляващи неща на терена.

Единственото попадение в срещата вкара Исмаил Иса в 49-ата минута. Христо Йовов центрира от ъглов удар, Сержиньо Грийн игра с глава в пеналта, топката достигна до Иса във вратарското поле и той с глава простреля вратаря Цветан Димитров.

Победата за Левски може да се определи и като пирова, тъй като Даниел Димов получи тежка контузия в глезена и тъй като нямаше линейка на стадиона, бе закаран на преглед в болница с кола на СОТ.