Президентът на ЦСКА Димитър Борисов не пожела да коментира бъдещето на отбора след тежкото отпадане от Мура от Луга Европа.

След края на срещата на Националния стадион „Васил Левски“ единият от собствениците на тима сподели, че предпочита първо да преспи тази вечер и след това да взима решения за бъдещето на клуба.

„Не знам кой е виновен за отпадането. Aз не съм играл на терена. Tова е най-срамния мач на ЦСКА, откакто аз гледам този отбор. 

"Не се чувствам добре, но какво мога да направя? Освен да постъпя като Коко Динев и да ще спра да издържам клуба. Готов съм да им дам акциите на привържениците, това ли искате да направя?" 

"Вижте какво е нивото на нашите играчи! Имаме 37 на щаб, а от тях 7 са под наем, 6 са освободени. После нямаме достатъчно. Освободихме ги преди да привлечем новите."

„Не виждате ли какво е нивото на нашата А група? Кой ще продължи? Който продължи, е щастливец. Колко футболисти искате да има в групата на ЦСКА? Ние освободихме петима под наем. ЦСКА има 37 футболисти, от тях пет са под наем, шестима са освободени... 37 футболисти ни се водят в момента на щаб. Защо нямахме готов отбор за мача? Защото спортно-техническия щаб не си е свършил работата.“

Относно атакуващите футболисти, които треньорът на отбора Стойчо Младенов на няколко пъти поиска, Борисов отговори: „Значи, Костов е в Ботев Плодвид, Якимов – в Ботев Враца, Кристиян Петров също е в Ботев Враца. Мога да ви изброя куп офанзивни играчи, които са преотстъпени в други отбори. Ние ги освободихме, преди да намерим техни заместници. Аз не съм ги давал под наем.“

„Не, не мисля да освобождавам Стойчо Младенов“, каза още Борисов.

"Няма да правим промени в треньорския щаб, не аз правя селекцията в отбора. Какво е бъдещето на ЦСКА? Трябва да преспя и ще ви кажа какво е бъдещето."