Футболистът на Левски Александър Александров изрази задоволство от успеха над Черно море, но сподели своето недоволство от факта, че отборът пропуска своите положения. Алекс призна и че липсата на Гара Дембеле се е отразила на отбора.

„Доволен съм, че победихме. Играхме по-добре и спечелихме. Левски атакува постоянно, отборите използват наши грешки, използваха две грешки, не можаха да вкарат“, заяви Александров.

„Важното е да съм вътре. Има кой да ми дава оценка как съм играл. Борим се, докъдето стигнем. Опитваме се, получават се хубави неща, но за жалост пак не вкарваме. Трябва да тренираме повече, умение и късмет“.

„Иво (Иванов) е доста добър футболист, за нещастие си отбеляза автогол, но от 5-6 мача върви в правилна посока, добре, че вкара гол, за да вдигне самочувствието си“.

„Работим доста добре, това, че не вкарваме е плод на наши индивидуални грешки. Не може треньорът да дойде да вкара. За жалост ние не вкарваме. Имаме един много добър централен нападател, който днес липсваше. Не може да не се суети, Гара е много силен футболист., трябва, когато го няма другите да се стремим да вкарваме голове“, допълни Александров.