Адвокат Борис Колев, който работи с ЦСКА във връзка с разразилия се допинг скандал присъства днес и на изслушването на Румен Трифонов и Тодор Янчев, на което стана ясно, че двамата няма да искат отваряне на Б-пробите, тъй като резултатите са предизвестени. „Няма да искаме отваряне на втората проба, тъй като източника е ясен. Докторът е дал веществото. Разчитаме трите случая да бъдат гледани в едно производство и да имаме резултат до февруари. Няма смисъл да се ходи до Атина“, каза адвокат Колев.

„Нямаме информация за пробите на Платини и Галчев, тъй като резултатите не са пристигнали“, допълни още юристът.

„Когато бях в Атина се интересувах от съставките на Black Jack и Black Fire - това са продуктите. Останалите съставки са позволени. Докторът може да каже, кои футболисти са приемали тези продукти. Мисля, че от скоро пробите се изпращат в Атина. Чул съм от журналисти, че преди пробите са изпращани в Белград“, заяви Борис Колев.

„Футболистите са абсолютно невинни. Ще искаме да не получават наказание, защото това е справедливостта. Възможно е наказанието да почва да тече от датата на вземане на пробата. Убеден съм, че не трябва да бъдат наказвани. По принцип биха могли сега да бъдат изследвани всички футболисти на ЦСКА, но със сигурност вече няма такова вещество. За мача с Литекс не очакваме положителни проби, тъй като не е даван този препарат. Така твърди доктор Крайнов“, завърши юристът.