Първенството в българската А група се подновява по-късно днес след паузата за двубоите на националните отбори.

Локомотив Пловдив и Монтана откриват кръга с мач от 17.30 часа днес. Локо Пловдив е единственият тим в А група в серия от пет поредни домакински победи.

Мача можете да следите в Gong.bg, да гледате в Gong Play и по телевизия Diema, както и да го слушате по Дарик радио.

Славия ще приеме шампиона Лудогорец в събота от 14 часа, като “белите“ не са вкарвали гол на този съперник в последните си три домакински срещи.

Срещата може да наблюдавате в ефира на Diema Sport, Gong Play, както и да следите в Gong.bg и да слушате по Дарик радио в събота от 14:00 часа.

Берое посреща Литекс от 16.30 часа в събота, като старозагорци нямат загуба в последните си четири шампионатни двубои срещу тима от Ловеч. Литекс е с точка пред Берое на второто място във временното класиране, но при евентуален успех старозагорци ще изместят ловчанлии.

Двубоя от 16-я кръг на А група можете да следите вGong.bg, да гледате в Gong Play и по телевизия Diema Sport, както и да слушате по Дарик радио.

Ботев е в серия от четири загуби при гостуванията си, а в неделя от 14 часа предстои сблъсък с Черно море във Варна.

Срещата може да проследите в ефира на Diema Sport 2Gong Play, както и в Gong.bg и по Дарик радио.

В последната среща от 16-я кръг Левски гостува на Пирин от 16.30 часа в неделя с ясната цел за нова победа и запазване на аванса на върха във временното класиране.

Двубоя можете да следите в Gong.bg, да гледате в Gong Play и по телевизия Diema Sport 2, както и да слушате по Дарик радио.