Левият бранител на Левски Веско Минев е сигурен, че ЦСКА ще допусне грешки до края на шампионата. Защитникът се надява „сините” да побеждават наред в следващите мачове.

„Отиваме в Стара Загора само за победа. Никой в отбора не мисли за нещо по-различно. Мисля, че съм готов за игра, стигна треньорът да реши да разчита на мен”, отбеляза Минев.

„Не играх в първите два мача, но пък направихме две контроли, в които взех участие. Смятам, че не съм загубил игрова форма. Всеки, който не играе, малко или много съжалява за това”, продължи защитникът.

В последните дни Станимир Стоилов пробва титулярния си състав с Веселин Минев в него. Защитникът ще заеме позицията срещу Берое, която принципно е окупирана от Лусио Вагнер.

„Всеки мач до края е важен за нас. Сега мислим за Берое, а после ще дойде ред на първата среща с Литекс”, продължи Веско Минев.

„Футболистите на Берое наистина се събраха наскоро, но смятам, че има достатъчно познати имена. В този състав са Коце Видолов, Златинов, Петьо Колев и Недко Миленов, знаем какво може да очакваме от тях”, завърши левият бек на „сините” от София.