Изпълнителният директор на ЦСКА Венцислав Живков представи официално пред медиите и феновете новия старши треньор на клуба – Стойчо Младенов. Шефът на „червените“ поясни по време на пресконференцията, че Драголюб Симонович вече не е част от тима.

Венци Живков сподели още, че според него, а и според цялото ръководство на ЦСКА, подписването със Стойчо Младенов е най-правилният избор. Изпълнителният директор обеща още, че до лятото ще има видими промени при подобряването на базите на тима.

„След като беше назначен Симонович знаеше какви са целите – първо място и шампионски титли. Симонович е минало, постара се да даде някакъв резултат, но видяхте какъв, затова смятам, че взехме най-правилното решение с назначаването на Стойчо Младенов“, сподели Венци Живков.

„Всичко, което ръководството прави за базите на ЦСКА, е в положителна насока. Имаме нашата нагласа, инвеститори и фирми, за изграждането на Българска армия като едно съвременно съоръжение. Имаме планове за ремонт на Панчарево, да преместим целия ДЮШ там, мисля, че до лятото нещата ще се случат. Искаме модерна база, на феновете да им е комфортно и отборът да побеждава. Има много административни пречки, но мисля, че всичко вече е преодоляно, ние си знаем целите и задачите“, добави още изпълнителният директор на „червените“.

„До лятото ще видите коренна разлика тук на Българска армия и на Панчарево. Ще ме упрекнете, че само обещаваме, но има много административни пречки. Всички условия, които Стойчо Младенов иска, ще бъдат удовлетворени.“

Относно случа с Анисе, Венци Живков каза: „Анисе не е картотекиран в ЦСКА. Въпросът с Анисе остава отворен. Не искам да коментирам повече тази тема. Ние подписахме с него като свободен агент, последваха много нападки, които рефлектираха върху самите футболисти преди мача с Черноморец. Никой не се е опитал да краде Анисе. Ще се постараем да го картотекираме в ЦСКА, когато това е възможно, към този етап не е възможно.“

„За всичко, което става в ЦСКА по спортно-техническите въпроси, ще има думата Стойчо Младенов. Надяваме се всички да останем удовлетворени от това, което ще се случва в ЦСКА“, завърши оптимистично Венци Живков.