Крайният защитник на ЦСКА Венцислав Василев категорично се противопостави на мненията, че "армейците" не са играли на върха на възможностите си при днешното поражение от Ботев Пловдив с 0:2, което остави вечния съперник Левски извън челната шестица за плейофната фаза на А група.

"Направихме добра подготовка, идваме тука и сме меко казано безобразни, нито един удар във вратата за три мача. Не мога да си обясня това. Мога да говоря само за себе си. Аз ще се боря до последния мач за титлата. Може и да са се повлияли от напрежението преди мача, най-вече чужденците. Ние, българите, няма от какво да се влияем", каза Василев.

"Трябва да започнем да побеждаваме. Тоя мач трябваше да го вземем на всяка цена. Нека си мислят каквото искат хората, нашата съвест е чиста. И аз не мога да позная отбора, трябва да се съберем утре, вдругиден и да си поговорим, това е срам в историята. Нормално да е минорно настроението ни след трета поредна загуба. Трябва да излизаме и да си взимаме мачовете, няма значение дали е Ботев или Левски. Проблемът не е финансов, а на терена. Съдията се справи с мача, това че съм имал претенции за картон няма значение", добави Василев./БТА