Президентът на Славия Венци Стефанов говори след днешната контрола на “белите” срещу Доростол Силистра, която тимът му спечели с 2:0. Босът на столичани разкри, че журналисти са опитали да провалят трансфера на Даниел Пеев в Амкар. Днес футболистът на “белите” не взе участие в контролата.

“Некоректно е, мръснишко е, долно е да се обаждаш в Амкар и да коментираш какъв е тоя, какви проблеми има, знаете ли еди какво си, еди що си. Няма да говоря с некоректни журналисти и хора, които вместо да се поддържаме като българи, се държим меко казано като мръсници. Много е лошо. Това е присъщо на някои хора. Не за първи път се случва. Дани Пеев ще отиде на тестове в Амкар. Ние сме българи и всеки българин, който може да отиде и да защитава цветовете на друг клуб трябва да го поддържаме“, коментира Стефанов по повод трансфера на Пеев.

“Няма да има леки мачове до края на първенството. Ако някой си мисли това значи много се лъже. Като гледах първото полувреме на мача днес ми стана смешно за съдиите. Виждам, че някои съдии се забавляват да свирят срещу Славия. Казах му и на съдията, че мачът се записва и ще го дам на Костадин Костадинов да види какви хора свирят и как се подиграват с футбола”, каза още президентът на Славия.