Отборът на Славия победи с 2:0 Доростол в контролна среща, която се игра на помощното игрище на стадиона на „белите” в столицата. Домакините бяха по-добрият тим през целия мач и закономерно спечелиха срещата, като резултатът спокойно можеше да бъде по-красноречив.

Старши треньорът Емил Велев заложи на следния титулярен състав: Кунчев, Предев, Молдованов, Жозе де Лисбоа, Виктор Дениран, Баяно, Илиев, Миранда, Георгиев, Кушев, Юруков. След почивката поетапно в игра се появиха още: Димитров, Филипов, Жуниньо, Карасинтеров, Васев, Христов и Божов.

Още в 27-та минута Славия поведе с 1:0. Спас Георгиев открадна една топка от защитата на Доростол и веднага подаде на свободния Мартин Кушев в наказателното поле. Опитният голмайстор отблизо и хладнокръвно отбеляза първия гол в мача.

В 62-та минута току-що влезлите Николай Божов и Георги Христов изработиха втория гол за Славия. Божов нахлу в пеналта на Доростол, след което върна топката към точката на дузпата, където бе бившият играч на Левски, а той с премерен удар вкара за 2:0.

В 80-та минута уж изчистена топка от защитата на Доростол попада в Георги Христов, който със силен удар стреля към вратата, но за негово нещастие тя срещна дясната греда на вратата.

Малко преди последния съдийски сигнал Божов направи голям пропуск пред вратата на съперника. Нападателят получи отлична топка от Георги Христов, но се забави и не успя да преодолее вратаря на гостите.