Президентът на Славия Венци Стефанов призна, че тимът му е играл слабо в първия мач на „белите” в Турция срещу украинския Oлександрия. Българският отбор загуби лошо с 1:4 от втородивизионния си противник.

 

„Мисля, че противника победи заслужено. Велев съхрани повече от титулярите за мача с Партизан. На моменти украинците прекаляваха с твърдата игра, добре, че няма контузии. Полезна контрола”, коментира Стефанов.

 

Босът на „белите” взе отношение и относно мелето, което двата тима сътвориха в края на мача, когато Георги Христов влезе много остро в краката на противников футболист.

 

„Доста ритаха Георги Христов, но това не оправдава поведението му. Смятам, че в следващите мачове ще играем доста по-добра. Нашите футболисти ще си извадят поука от това, което се случи днес. Срещу Партизан ще стоим доста по-добра. Чест му прави на Велев, че не излезе с титулярите и даде шанс на по-младите. Видяхте, че и гола стана от най-младият футболист. Имахме много положения, но техният вратар спаси три-четири положения, а нашите допуснаха няколко грешки. По-добре сега да губим отколкото в първенството”, завърши Венци Стефанов.