Президентът на Славия Венцислав Стефанов не скри разочарованието си след домакинската загуба от Ботев Пловдив с 1:2. „Белите“ поведоха в резултата, но в крайна сметка допуснаха пълен обрат.

„Съжалявам, защото разочаровахме някои от нашите привърженици. Не смятам, че съдийството е повлияло на резултата от мача, просто Ботев ни победи. Не мога да бъда радостен, когато губим. Славия има много по-голям потенциал, затова ме боли. Ако имах рецепта, сигурно досега да бяхме предприели някакво лечение. Смятам, че Ботев ни победи заслужено“, коментира Стефанов.

„Не мога да търся вината другаде. Вината си е само и единствено в нас. Изоставаме и трябва да наваксваме. Теренът беше тежък както за Ботев, така и за нас и за всички отбори. Когато станем Германия или Швейцария, можем да имаме по-големи претенции. На този етап това е положението и трябва да не се оправдаваме. Аз съм убеден, че в другите мачове Славия ще има друго лице, но в края на краищата това е футболът. Ако можеше само да се побеждава сигурно футболът нямаше да бъде толкова интересен“, каза още босът на „белите“.