Наставникът на Славия Александър Тарханов коментира преди най-старото столично дерби с Левски, че всички в редиците на „белите“ са здрави и изрази надежди съставът му да реализира положенията, които създаде.

Припомняме, че Славия посреща Левски в събота, 19 март, от 14.00 часа. Срещата ще може да проследите в сайта Gong.bg, на Gong Play, в ефира на Diema sport, както и на честотите на Дарик радио.

„Ще играем надявам се така, както и срещу Лудогорец. Дано да реализираме положенията, които създадем“, започна Тарханов.

„Ако успеем да поправим грешките си от мача в Разгдрад, ще е добре. Левски е много силен отбор. Винаги свързвам Левски с ЦСКА Септемврийско знаме. Преди 4 години играхме с Левски на един лагер с Урал. Помня състава на Левски от онова време, сега е различен, но Левски си е Левски. А и в Урал като бях, искахме да закупим Гаджев. Не знам защо не се получи“.

„Аз наблюдавам Левски. Гледах внимателно мача с Пирин. Нормално печели отборът, който е по-добър“.

„Добър играч е Венци Христов, но и ние има как да се противопоставим. И другите играчи на Левски са добри“, каза още Тарханов.

„Нямаме проблеми с контузени. Всички са на линия. Емил Мартинов, който не игра срещу Лудогорец поради наказание, ще играе“.

На въпрос дали би искал Владимир Гаджев, който е без отбор в момента да заиграе в Славия, Тарханов коментира: „Кадровите въпроси в този клуб не ги решавам аз. Това бе доста назад във времето, когато го харесвах. Сега не знам какво му е състоянието“, допълни Тарханов.

„Атанас Курдов и Даниел Пеев - сега отиват на лагер, ще направим една контрола срещу Литекс и вероятно там ще ги видим. Приятно е да се играе с такива отбори. Там може да проличи в какво състояние са тези играчи“, каза руският специалист.

„Не се съмнявам, че както ние подхождаме, така и те ще подходят към нас“, завърши Тарханов.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS